6 Bedste cykelhjelm Spejl anmeldelser i 2021

Jeg ser en masse af POC hjelme (og Smith Optics er en tæt andenplads) på vejene i disse dage også. Brug af hjelme kan også tilskynde cyklister til at tage flere risici, eller bilister til at passe mindre på, når de støder på cyklister.3 Nyere epidemiologisk forskning fremhævede problemer med at tilpasse sig for confounders i observationsundersøgelser, hvilket medfører partiske, vildledende resultater.4 Det bedste skøn over fordelene ved hjelmlove er således, hvad der rent faktisk sker, når lovene vedtages. Tak Tirelesstraveler, havde jeg aldrig hørt om dem indtil omkring 6 måneder siden, og mange mange cyklister jeg kender har ikke hørt om virksomheden, men med deres arv, jeg kan se dem vokser over tid.

Måske. Men jeg formoder, at jo mere præcist svar er, at jo højere prisseddel, jo lettere materialer virksomheden kan bruge til at fremstille produktet og stadig opfylde sikkerhedsbehov. Hvis du optog, ville du have beviser, som dit forsikringsselskab kunne bruge. Hjelme har sådan et stort udvalg i pris, og (i hvert fald i USA) de alle skal opfylde Consumer Product Safety Commission (CPSC) krav for at blive solgt på hylderne. Forebyggende foranstaltninger til at reducere antallet af hjerneskader, der opstår hvert år, vil være skattemæssigt gavnlige og bidrage til at forbedre livskvaliteten for aktive børn – at sikre deres sikkerhed under de aktiviteter, de elsker.

Der er som regel et væld af cykeludstyr fra markedet lige nu, der bare råber ‘cykel sikkerhed for børn’. De tynde skaller på dagens marked er næsten lige så god i glidende modstand, og nogle af dem udvikler sig til lidt hårdere skaller nu som producenterne forsøger at åbne mere udluftning område og stole mere på skallen for indvirkning styrke. Den enorme meget god har vist Cai’s viden om at tage på yngre lånere i løbet af en enkeltpersoner stil derefter livsstil at udnytte internettet i forbindelse med aftenliv. Som jeg har fundet mig selv ridning i mørke oftere i årenes løb, har jeg tænkt det kunne behoove mig at bære en hjelm rundt i byen på lejlighed (jeg er naturligvis klodset og ridning om natten bare tilføjer potentialet for at ramme usete elementer i vejen), og dermed startede min søgen efter en hjelm, der ikke var alt for sporty udseende, der passer ordentligt , er ikke vægtig, ser godt ud (eller i det mindste acceptabelt), og det er ikke kedeligt.

Jeg ejer en i særdeleshed, der passer godt samlet, har en lavere profil (som jeg foretrækker), har masser af store udluftningshuller, og er let; men jeg ender med smertefulde buler i min pande, hver gang jeg bærer det på grund af formen på mit hoved – som synes at være i opposition til formen af hjelmen – på trods af at det passer bedre end de fleste hjelme, cykelairbag jeg har prøvet. Hvis jeg bærer dem i længere tid (mere end et par minutter), finder jeg, at jeg har en anstrengt hals i flere dage bagefter. Jeg har ikke helt besluttet, om det er det faktum, at disse hjelme ride så lavt på bagsiden af mit hoved, eller hvis det er vægten selv, men anstrengt nakkemuskler er noget, jeg hellere vil undgå. I min erfaring selv, det ser ud som om jo mere en person er villig til at bruge, jo lettere vægten bliver, og ofte, men ikke altid, de synes at se bedre ud.


Comments are closed