Baby brusere

Planlægge en Baby brusebad er ikke en let opgave! Planlægning og organisering af en baby brusebad er meget kompliceret. I denne artikel, jeg vil prøve at hjælpe dig nedbryde de forskellige elementer af organisering og planlægning baby brusere.

Hvornår bør jeg holde min baby brusebad?

Mange forældre disse dage venter indtil efter barnet er født til at holde en baby brusebad. Det giver gæsterne fordelen af at vide, hvilken type tøj og gaver at købe til baby. Det giver den nye mor en chance for at vise barnet til et stort antal mennesker, reducere den strøm af besøgende til huset lige efter barnet er født.

Hvis du ikke ønsker at vente til efter barnet er født, så er generelt en måned eller to før forfaldsdato, mom’s en god tid at have partiet. Du ønsker ikke at holde bruser for tæt til barns forfaldsdato i tilfælde han eller hun gør en tidlig ankomst!

Hvem bør jeg vil opfordre til min baby brusebad?

Luk venner og familiemedlemmer, overordnet venner, kollegaer, faddere og andre du føler forældre-til-være ville nyde at have på under bruseren. Prøv at afstå fra at invitere folk du ikke har haft kontakt med i lang tid simpelthen for flere gaver selv, dets velovervejede tacky. Invitationer skal sendes ud 2-3 uger før brusebadet. Give gæsterne tid til at planlægge at være fri denne dag og shop, men ikke så meget tid, at de glemmer partiet.

Kan jeg invitere mænd til baby brusebad?

Ja! Mænd er nu tilladt i fødestue, hvorfor ikke lade dem i baby brusebad samt?

Hvad med et tema for min baby brusebad?

Der er en masse forskellige måder at holde en baby brusebad. Lad din fantasi strejfe og vælge noget sjovt men ikke til anstrengende for mor-til-være. Vælge form for fest kan du gøre bedst. Acceptere din tid, budget og udstyr begrænsninger. Koordiner dine invitationer, dekorationer, part favoriserer, og fødevarer. Opret en stemning! Opret dit humør gennem belysning, musik og dekorationer.

Vil der være spil på min baby brusebad?

Spil på baby brusere er valgfri, men altid en sjov ud og en god ingrediens til en vellykket Familieforøgelse. Du kan finde flere oplysninger om baby brusebad spil på

Vil der være mad på baby brusebad?

Undgå tidskrævende middage. Vælge en menu, som du kender. Serverer en fuld måltid er ikke påkrævet, men helt sikkert snacks, hors d’oeuvres, kager, og tærter er en velkommen tilføjelse. Jeg har selv set hvor gæsterne hver bringe en dessert eller mellemmåltid plade. Tjek din forsyninger måde før tid. Linned, sølv, tabeller, retter. Altid overvurdere mængden af mad, du skal bruge. Sørg for at du har gnidning retter eller kogeplader. Rens og kog før tid. Vent ikke til sidste øjeblik. Planlægge siddepladser, der vil tilskynde livlig samtale. Når der serverer buffet-stil, være sikker på du har nok tabeller eller lap bakker.

Hvilken slags invitationer sender jeg til min baby brusebad?

Der er alt for mange muligheder for at diskutere her, men har flere muligheder, du kan vælge fra.

Hvad med part favoriserer og dekorationer til min baby brusebad?

Dette er et andet område hvor der er så mange muligheder. En simpel søgning på internettet for baby brusebad favoriserer og dekorationer vil give et væld af ressourcer, men hvis du ønsker at gøre det lettere og har ikke tid til at sortere gennem hele nettet, gå til for hjælp.

Andre Baby brusebad Tips

Købe camera film. Har en anden til festen være ansvarlig for at tage billeder. Chancer er, du vil være travlt. Hvis du får en masse flotte billeder, kan du lave et memento album for forældrene senere.

Glem ikke gæstebadeværelse. Tilføje ekstra finesser som duftende sæbe og lotion. Holde væv og feminine elementer i en indlysende sted.

Vær opmærksom på dine gæster. Vide, hvornår de er klar til at gå videre til den næste fase af partiet.

Det kan være en smule akavet i starten. Et par nære venner ankommer tidligt kan skabe en instant part buzz.


Leave a Reply