Bedste Trampoliner Til 2020 – Anmeldelser Af De Bedste Og Sikreste Trampoliner

Kite Surfing Waves Springfree er temmelig meget leader i trampolin sikkerhed og kvalitet. Nyde er Gravity Defyer sko meget bedre? Deres trampolin måtter dække de fleste af de bungees’ s længde, hvilket betyder, hoppe plads og bedre sikkerhed – fordi de bungees er næsten dækket, den chance for at et ciffer få fanget dråber. Og, som virksomheden påpeger, fjedre må ikke efterlade små stykker rundt omkring i huset – men rebet bungees kan godt. Som trampoliner bliver større end disse (normalt omkring et 7-fods diameter max), de er for store til i huset og står udenfor hele året rundt. I almindelighed, den Skywalker og AirZone valg tendens til at være de stærkeste og mest pålidelige, selvom du måske ønsker at overveje en hoppende hus i stedet!

Den gode: Både Needak er svært hoppe og soft bounce trampoliner fås både i blå og sort, klik her for at finde ud af mere og tilbyder folde og ikke-foldmuligheder. De ikke-så-gode: Cellerciser giver ingen muligheder for farve, størrelse eller form. Det afhænger af størrelsen, sted, og funktioner i trampolin. Det lille barn versioner, på grund af deres mindre størrelse, er perfekt til en spille-stue, kælder eller stue. Haven giver et perfekt miljø. 30″ hoppe overflade), som er temmelig smal for børn, men helt sikkert med til at spare en masse plads. Alle de ting, vi elsker ved 60″ version er her: lynlås indgang, indvendige omkreds styret, høj kvalitet og pålidelige opbygning, stærk netmateriale, og netting er fastgjort til indersiden af fjedre/bungee. “Big kid” trampolin omfatter sikkerhed netting (en indhegning, nettet er fastgjort til indersiden af fjedre), en lidt større og mere elastisk/hoppepude hoppe overflade, og er en smule højere fra jorden.

Endnu en fantastisk 7′ trampolin mulighed, meget lig den Skybound 7. Stor pris på her, men igen netting er knyttet uden for de to kilder, som vi anser for at være lidt af en sikkerhedsrisiko. Cellerciser siger kunderne den trampolin har en fantastisk hoppe, og er lys på leddene – og en kunde sagde, at han foretrækker Cellerciser at bellicon. Nord står windows er fantastisk til at give indirekte sollys. Mens jeg elsker både yoga og pilates, for mig er disse tilknyttede aktiviteter. De er meget gode til børn og kan spilles igen og igen. Hard bounce eller en dårlig kvalitet måtten kan krukke, som en voksen muskler og knogler, hvilket medfører at glide, ubehag eller skade. Den bedste: JumpSport Fitness Trampolin byder på en fantastisk, glat, næsten lydløse hoppe.

i modsætning til de andre trampoliner, der er anført i denne artikel, de fleste af JumpSport Fitness-Trampolin har buede ben for ekstra stabilitet. Også benene på bellicon er trampoliner fold op til at tillade det til at passe ind i en bæretaske. Det bedste: den Cellerciser folder – enten i halve eller i tredjedele – og passer ind i en pæn kuffert med hjul, og en pull-out håndtere. De ikke-så-gode: JumpSport tilbyder ikke en bæretaske. De fleste andre trampoliner har en vægtgrænse på 300-350 kg; et eller to tilbud 400 lbs. Den bedste del om denne trampolin til 2 børn, er, at den er sammenklappelig og nem at transportere fra et sted til et andet. Undtagen for den vegetariske del, der er. Hvis du ønsker at tilpasse den hårdhed eller blødhed hoppe, Needak er en god, høj kvalitet valg.


Comments are closed