Gamle hus Remodeling: Fjernelse af gamle fliser og lim

Når du bor i gammelt hus som jeg gør, er remodeling altid en udfordring og en overraskelse. Jeg er i øjeblikket involveret i et større køkken remodel. Vores køkken ligesom mange køkkener, har set bedre dage. Det blev installeret i huset blev bygget tilbage i 1945 og jeg er sikker på det har har tjent https://www.maleroversigten.dk sin tidligere ejere godt. Men moderne køkkener er store og åbne. Dette køkken, ligesom de fleste køkkener i sin æra, en lille lukket ud. Vi besluttede at åbne køkkenet ved at fjerne en del af væggen, fjerner gamle fliser af væggene og opdatere hele køkkenet med nye kabinetter og apparater.
Vores første overraskelse kom da vi flyttede køleskabet fra sin nuværende placering. Køleskabet sad på en platform om 1 tomme off køkkengulvet. Vi har aldrig gav det meget troede og antog, at det altid havde været sådan. Når jeg flytter køleskabet og løftede den gamle gulvbelægning, opdagede jeg hvorfor. VVS fra vasken gå ikke gennem ordet for at tilslutte sig et afløbsrør i kælderen. Det, men køre tværs over gulvet og under køleskabet. Dette kræves nogle store engineering for at flytte afløb linje til den nye vask og opvaskemaskine.
Overraskelse nummer to var den keramiske fliser på væggene. Den keramiske fliser likvideres ikke er keramiske fliser på alle! Det var tin flise, der var limet til et masonit restpladen. Restpladen var selve limet til gips vægge og naglet alle otte til 10 inches. Så mens fliserne kom ned meget nemt med blot en skruetrækker, får de masonit restpladen off gips var et mareridt. Ikke alene var gips vægge fuld af hullerne fra negle, store globs af lim blev smurt over væggene. I begyndelsen forsøgt jeg slibning. Alt, hvad der gjorde var oprette en sky af støv. Efter to timers skabe støvskyer havde jeg kun lykkedes i clearing off en 2′ x 2′ firkantet område. Jeg talte med en række entreprenører, der kun rystede på hovedet og tilbød mig og lykke i fjerner lim fra væggene. Nogen foreslog jeg bruge lim remover men jeg ønskede ikke dampe i huset med en maler Herning. En anden foreslået en stærk skraber, men jeg var ikke stærk nok til at fjerne denne lim. Endelig foreslog nogen en varmepistol. Jeg var skeptisk. Hvordan ville en lidt varme pistol Fjern 60 års hårdt og lim? Meget til min overraskelse virkede det! Nu gjorde ikke sig arbejde let. Det var stadig en masse hårdt arbejde, men ved at arbejde langsomt og støt, jeg var i stand til at fjerne alle rester af lim i omkring fire dage.
Jeg håber dette tip og teknik hjælper dig, hvis du nogensinde støder på en lignende situation. Jeg ved, hvad jeg først begyndte at fjerne lim fra væggen, jeg ville få afskrækket tænker det ville aldrig ende. Men ved at arbejde langsomt og støt, jeg formåede at få en lille smule gjort hver time. Jeg tog hyppige pauser, og gik udenfor for en pause hver par timer. Det hjalp ikke at jeg gjorde det midt om sommeren når temperaturen var i 90 erne. Men med vedholdenhed, denne opgave kan være færdig nemt. Og hvis du gør det selv, du sparer alle de penge, du betaler entreprenør til at gøre præcis det samme.


Leave a Reply