Tips mens du rejser gennem Southwest Airlines

Hvis du bor i syd-vest eller du nødt til at rejse til sydvest, rejser de fleste af gange du gennem Southwest Airlines. Du kan tage hjælp af south west flyselskab guide til at kende alle de tilgængelige fly og ankomst og afrejse tidspunktet samt billetpriserne og alle de nødvendige oplysninger i forbindelse med din rejse. Men for at spare nogle bukke og gøre din rejse nemmere, du skal følge nogle tips.

1. du bør søge til de bedste priser tilgængelige for et rejseprogram og fordi disse er meget tid begrænset du nødt til at beslutte hurtigt, hvoraf den ene vil være godt for dig.Du kan planlægge på forhånd for din rejse besøg og tjek hjemmesiden for flyselskaberne eller hjælpe guide for at gemme mange bukke i jeres.

2. du kan også deltage i sydvest hyppige rejsende programmet hvorved hvis du nødt til at foretage hyppige besøg med sydvest kan du købe billetter til din korte ture og bruge de gratis billetter, som du vil tjene for dine længere og dyre rejser.

3. da sydvest finder at boarding er bedre og tager mindre tid, når de går om bord rejsende i grupper, de tildeler ikke pladser.Du har grupper A, B og C, hvor A er den bedste gruppe, der giver dig en chance for at bestyrelsen først. Du kan også gøre flere siddepladser udvalg og forsikrer også en placering for din carry på bagage, når du får A-status. Du vil få en C-status, som ender du i en midterste sæde eller du nødt til at tjekke din carry på bagage.

4. piloten på flyselskaberne står under Jetway før den indkommende fly ankommer og skal du kø før tid fly ankommer.Hvis du stå en halv time før det ankommende fly, skal du finde din plads ved siden af en plads i afgangshallen, men virker, når din plads i køen eller linje sker for at være ved siden af en plads.

5. nogle gange vil du skal vente med at få din pass.Du kan få en pass ved at betale et mindre gebyr til nogle virksomheder, der kan hjælpe dig med at reservere din pass på forhånd.

6. før den generelle boarding, børn i alderen gruppe i mellem fem til eleven som ikke er ledsaget af ældsterne, voksne rejser med ethvert barn nedenstående fem år og personer med fysiske handicap er tilladt for en pre-bord.Som sådan, når du foretager din reservation og check-in bør du give din personlige eller særlige status.

7. tidligere du var nødt til at udskrive dit boarding pass derhjemme, selv om det blev midnat før du rejser, men nu har de en 24-timers vindue, der giver dig med trykt boardingkort.

8. du skal veje din bagage før du fortsætter til bestyrelsen i rækken, og da der er visse bagage politikker er det tilladt at bære små personlige størrelse Rejsetaske eller pung med dig, og du skal placere store emner i overhead siloer.I tilfælde af at du havde en C status og alle placeringerne, der er fyldt op, du bliver nødt til at tjekke din carry på bagage.

9. du bør prøve at nå til tiden og mens du bestyrelsen går direkte til din valgte række, sæt din bagage og sidde i stedet for at chatte med dine venner.Når flyet fylder yup, kan du hovedet tilbage og aldrig backtrack. Ikke bære tunge bagage, som du ikke kan løfte til overhead bin, fordi på tidspunkt du selv er ansvarlig for afregning ned din bagage.

10. du kan benytte gaver og rabatter mens du er på bordet, som du får nogle rabatkuponer og kan få hurtig belønninger og credits, som du kan bruge i dine senere rejser.

For mere information logge på sydvest-flyselskaber-guide.info


Leave a Reply